FC TRAPPIST
Nieuws (veld)

Clubkampioenschap cross

Hoewel de Amsterdamse Cross Competitie er na aanstaande zondag op zit, is het crosseizoen nog niet gedaan. Op zondag 22 januari vindt namelijk als kers op de taart het CK-cross plaats (bij de WVA op Sloten). Wie mag zich een jaar lang Cross-koning van de Trappist noemen én krijgt de fraaie afdruk van Frans Koppelaar ook voor een jaar mee naar huis? Er is maar één algehele winnaar, maar er zijn bloemen voor de eerste drie A’s, B’s en eerste vrouw.
Dat staat allemaal op het spel die 22ste! Omdat er weer gekozen is om de deelnemende verenigingen apart hun CK’s te laten rijden, starten we pas met onze eigen Trappist-koers om 15.00 uur. In tegenstelling tot deelname aan de AAC, hoef je nu nergens aan te voldoen.
Als je Trappis-lid bent en een beetje veldritbestendige fiets hebt (cross, gravel, mtb; mag allemaal), ben je van harte welkom.
Direct na afloop van onze wedstrijd wordt het parcours opgeruimd. De WVA zou het erg waarderen als wij hierbij even kunnen helpen. Hoe dan ook: tot zondag de 22ste!

Namens de crosscommissie,
Mart Dominicus

Geef een reactie