Aankondiging Jaarfeest 2012

 

 

Zondag 10 juni

 

09.00   Kantine en kleedruimten Ulysses open.
           Douches, toiletten, lockers etc beschikbaar.

 

09.30   Koninginnentocht 120 km.
           Voorrijder Bert Zwaving.

 

15.30   Verwachte terugkomst

 

16.00   Start wedstrijd.

 

    A-rijders      1 uur  + 1 kwartier
    B-rijders      1 uur
    C-rijders      3 kwartier

 

Er zullen een aantal geneutraliseerde rondes gereden worden. Deze zijn inbegrepen in bovengenoemde tijden.

 

A- en B rijders zijn verplicht de Koninginnentocht te rijden. C-rijders zijn dat niet.

 

17.15 Einde wedstrijd.

 

Van de toertocht wordt als verkorte versie de kroonprinsessentocht gereden die tezelfdertijd dezelfde pauzeplaats zal aandoen als de koninginnentocht.
De koninginnentocht biedt alles wat fietsen in Noord Holland boven het Noorzeekanaal zo aantrekkelijk maakt. Rustige wegen, een minimum aan fietspaden en stoplichten. En voor de liefhebbers zowel smalle kronkelige dijkjes als lange rechte polderwegen. Als vaste attracties natuurlijk vergezichten, fraaie luchten en tegenwind. We proberen zoveel mogelijk de bebouwde kom te vermijden en moeten daarvoor vreemde kronkels door het landschap rijden maar onder het motto dat we toch nergens heengaan mag dat de pret niet drukken. De tocht ontleent zijn naam aan de naar oranjevorstinnen vernoemde gemalen die we onderweg zullen passeren. Voor het waarnemen van de 'Maxima' is als bonus een Heintje te verdienen. Onderweg wordt er nog een fietspad ontmaagd dat voor het eerst in een Trappistentocht is opgenomen.
 

 

Vanaf ongeveer 17.00 zal er drank geschonken worden, De Prael sponsort het bier.  Vanaf 18:30 is er een Surinaams driegerechtenmenu, kip, rund en ook vegetarisch, verzorgd door de befaamde Humphrey Tjin (bekend van zijn toko nabij de Albert Cuyp!). Bij smartlappenbier zoals de Heintje  en de Johnny hoort ook smartlappenmuziek, verzorgd door Het Trio Henk Vos, met de directeuren Fer Vos en Arno Vos van De Prael op zang en bas, Ricardo Vos (tegenwoordig weer A-rijder, dus het kan zijn dat hij de eerste 2 uur na finish op apengapen ligt) op gitaar en Wouter Vos op de cajón. (spreek uit: kaggón) Einde Feest rond 21.30 of tot alles op is.

 

Vorig jaar hadden we bijna 60 deelnemers op het zeer gezellige feest. Dit jaar rekenen we op minstens hetzelfde aantal en dubbel zoveel gezelligheid. Bij slecht weer zal het feest in de kantine gehouden worden.

 

In verband met de catering willen we graag weten hoeveel Trappisten en introducés er zullen komen.

U kunt zich per e-mail aanmelden bij Jos van der Valk.

E-mail adres: vandervalkjos@yahoo.com

 

Uiterste aanmeldingsdatum: woensdag 6 juni

 

Graag vermelden:

-         aantal introducés (volwassenen)
-         aantal introducés (kinderen)
-         alleen vegetarisch

 

De kosten per introducé bedragen 8 euro per volwassene en 5 euro per kind.

 

Tot 10 juni.

 

Feestcommissie.