284 deelnemers reden de FC Trappist Twiske cross '18

We hebben het weer geflikt. De Twiske Cross zit er op en op een enkele lelijke val en een paar schoonheidsfoutjes na is alles voorspoedig verlopen. Dat klinkt vanzelfsprekender dan het is. Er komt eigenlijk belachelijk veel bij kijken om zo'n groot evenement (dit jaar waren er maar liefst 284 deelnemers!) in goede banen te leiden. Dat we daar als FC Trappist telkens weer in slagen, mag een klein mirakel worden genoemd.

 

>> uitslagen Trappist MyLaps Sporthyve 

>> zie en luister hier hoe onze aansmoezenier Erik S. de boel uit elkaar praat 

>> zie de eerste beelden op de FC Trappist Flickr

>> en bekijk de beelden van parkoerswacht Alette Westening


Ook dit jaar konden we hierbij rekenen op de onmisbare inzet van een grote groep vrijwilligers die niet onvermeld mag blijven.  Van Trappisten en aanhang waren dat: Jan Maarten, Marieke, Jannes, Briek, Jeannette, Inge, Manja, Leon, Mike, Peter, Joost, Djoen, Eric, Loes, Marlin, Frans Donze, Niek, Erik, Alette, Hans, Alex, Frans Blom, Sander en waarschijnlijk nog een paar die me nu zijn ontschoten, waaronder een paar kersverse leden.

Daarnaast uiteraard Alex Schuttert en zijn maatje, Sjon van den Berg en zoon, WVA/Ed Bosse & Frans van Rossum, Beekhoven Bikes, Zorgboerderij De Marsen en Marc Kooijman.

Iedereen ontzettend bedankt voor zijn/haar bijdrage. Zonder jullie is de Twiske Cross ondenkbaar!

 

Namens de crosscommissie (Rinus, Jan, Klaas),

 

Mart