Bericht bestuur: wie maakt ons los?

door:  Wim van der Zande (penningmeester FC Trappist)
 

Aan alle TRAPPISTEN de beste wensen voor 2021!


CONTRIBUTIE/ DONATIE
Maak je contributie voor 2021 over (45€ individueel en 55€ gezin). Tot uiterlijk 1 maart kun je opzeggen, na 1 Maart 2021 verwachten we de contributie.

Met ingang van 2021 willen we leden, die niet meer kunnen of willen deelnemen aan de FCTRAPPIST-activiteiten, wedstrijden en toertochten, een gereduceerd lidmaatschapstarief (donatie) aanbieden. Deze leden hebben vaak een lange binding met de club. Met dit donateurschap blijft men op de hoogte van het wel een wee van de club en blijft men welkom op alle bijeenkomsten van de TRAPPIST. In principe geldt een leeftijdsondergrens van 75 jaar. Dit voorstel is langsgekomen op de ALV.

Wil je van deze nieuwe regeling gebruik maken, stuur dan een e-mail aan de secretaris. De contributie voor deze donateurs wordt 25 €.

CLUBKLEDING
Al vele jaren verzorgt Ben Koeleman de inkoop van clubkleding. Ontwerp-initiatieven komen vanuit de club. Peter Giljam speelt hierbij een coördinerende rol. Als club willen we af van voorraden en zoveel mogelijk overgaan op het laten maken van clubkleding op grond van jullie bestellingen. Laat Ben weten wat je graag wilt hebben voor voorjaar en komende zomer.
Houd rekening met een productietijd van 6 weken. Ben plaatst de bestelling als er minstens voor 1000€ is besteld. Een recent initiatief van Ben is een warm winterjack (zie afbeelding, kosten 85€), de eerste 11 door Trappisten bestelde jacks zijn geleverd.

Voor diegenen die snel willen scoren: er zijn nog koersbroeken (onder andere een aantal in maat 2, ook voor de kinderen, wellicht) koerstruien, en twee koerstruien/jacks met lange mouwen. Alles in het bekende zwart-wit geblokte patroon. Contacteer Ben voor maten.


BIDONS – wie maakt mij los?
Tenslotte, niet iedereen weet dat de TRAPPIST haar eigen Bidon heeft (een eenmalige actie). De kleine letters aan de onderkant bevatten de fameuze bijna-openingszin uit het boek De Renner uit 1978 van Tim Krabbe (met zijn toestemming):
“Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt mij”. Bidons zijn verkrijgbaar voor 2,50€. Stuur een email naar de penningmeester (met Bidon in onderwerp/subject). De overdracht regelen we per fietskoerier.