FC TRAPPIST
AankondigingenbestuurNieuws (veld)

Inschrijven Crosscompetitie

Nu met de onlangs verreden GP Ger Hermans het wegseizoen van 2023 is afgerond, kan de crossfiets weer van stal worden gehaald. Die stond al onrustig te steigeren om diepe sporen in hopelijk drassige ondergrond achter te laten. En geef ‘m eens ongelijk: geen heerlijker bad dan een modderbad!

Deze wellicht iets te lyrische lofzang op de cross is vooral bedoeld om kenbaar te maken dat je je vanaf heden weer kunt inschrijven voor de Amsterdamse Cross Competitie, die op zondag 15 oktober van start gaat met de wedstrijd in Nieuwveen. Inschrijven kan via de site van de ACC (amscrosscomp.nl). Doe dat voor 8 oktober 20.00 uur, anders is deelname niet meer mogelijk.

Iedere Trappist in het bezit van een crossfiets of mountainbike kan meedoen, maar je moet wel in het bezit zijn van een KNWU-startlicentie. Dit ivm met verzekering en aansprakelijkheid. Die kun je aanvragen bij de KNWU (kenniscentrum.knwu.nl) en kost € 35,-

Omdat onze vereniging een niet aan de KNWU gelieerde fietsclub is, moet je als Trappist (tenzij je ook lid bent van een vereniging die wel bij de KNWU is aangesloten) eerst lid van de KNWU worden. Het zogeheten direct lidmaatschap. Zie ook hun site.

Een beetje gedoe, maar daarna kun je 12 wedstrijden onbekommerd losgaan.

Namens de crosscommissie,

Mart Dominicus