FC TRAPPIST
Aankondigingen

Nieuwjaarsborrel en clubkampioenschap cross

Beste Trappisten,

We wensen jullie alle goeds voor 2024! Dat het een mooi, gezond en sportief jaar mag worden.
Om goed te beginnen nodigen we jullie uit voor onze Nieuwjaarsborrel op zondag 14 januari, van 17.00 tot 20.00 uur.  Plaats van handeling is ditmaal Amstelhaven aan het Professor Tulpplein (schuin tegenover het Amstelhotel, naast de tunnel onder de Mauritskade).

Er worden bekers uitgereikt, er wordt bedankt en afscheid genomen, er kan clubkleding worden gepast en besteld, er kan worden teruggeblikt en er kunnen goede voornemens of sterke verhalen worden gedeeld. Als jullie voor de gezelligheid zorgen, zorgen wij voor drank en iets te eten. Hopelijk tot zondag de 14e!

 

En voor de crossers onder ons: 

Op zondag 21 januari wordt het clubkampioenschap van de Trappist bij de WVA op Sloten verreden. De start is om 15.00 uur. Het belooft een spannende strijd te worden om de felbegeerde titel Trappist-crosser van het jaar met natuurlijk de mooie wisseltrofee die dan een heel 2024 op je wand mag prijken. Er is één algehele winnaar, maar er zijn bloemen voor de eerste drie A’s en B’s en de eerste vrouw. Wordt het een onderonsje tussen de beste ACC-ers van het seizoen of mengt zich een outsider in de strijd? We gaan het zien!
Het bestuur van de FC Trappist,

Mart | Renée | Piet | Jack