FC TRAPPIST
Nieuws (toer)

ONTBIJT en dan naar HARMELEN

ONTBIJT en dan naar HARMELEN

Wanneer: zondag 1 oktober

Ontbijt: vanaf 9.45 tot 10.45

Vertrektijd: 10.45

Vertrekpunt: Joop Niemanslaan 7

Hoe lang: 100 km

Voorrijder: Jos van der Valk

Peter van Riemsdijk wint het Toer Klassement! Om dit heuglijke feit te vieren organiseert hij voor aanvang van de laatste toertocht 2023 een gezellig ontbijt bij hem thuis aan de Joop Niemanslaan in Diemen.

Degenen die aan het ontbijt willen deelnemen , dienen zich uiterlijk vrijdagavond 29 september 8pm aan te melden bij Peter van Riemsdijk. We starten de tocht om 10.45 vanaf Peter’s huis.

Vanuit Diemen rijden we via Driemond naar Abcoude waar we de route van voorgaande jaren oppikken. In tegenstelling tot vorig jaar rijden we deze keer echter met de klok mee. Via de Demmerikse Sluis en het smalle Bospad gaan we in de richting van Haarzuilen. De pauze is in de bekende Kloosterhoeve in het centrum van Harmelen. Daar zijn we al een aantal jaren zeer gastvrij ontvangen. Misschien zit er wel weer een verrasing van de Toercommissie in…..

Op de terugweg een stuk langs de Leidsche Rijn en vervolgens via Kanis, Nieuwkoopse Plassen en Woerdense Verlaat naar Amsterdam. Het officiele eindpunt van de tocht ligt bij het Kalfje aan de Amstel.

Nog even dit: er zijn wat zeer goed berijdbare gravel paden in de tocht opgenomen.

Aanmelden ontbijt:

Vrijdag 29 september voor 8pm bij Peter van Riemsdijk

Ontbijt bij:

Peter van Riemsdijk

JoopNiemanslaan 7, 1111WW Diemen

Jos van der Valk